• Με έκπτωση!
  • -10%
  • Εξαντλήθηκε
search

Μαγνητικός Πίνακας 2 Όψεων 22.5/29/19.5 cm

19,00 €
17,10 € Κερδίστε 10%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Εξαντλήθηκε

Μαγνητικός Πίνακας 2 Όψεων 22.5/29/19.5 cm

Ιδανική λύση για τα ταξίδια και τις διακοπές. Θα απασχολήσει δημιουργικά τα μικρά σας χωρίς την ανάγκη για οθόνες. Προσοχή με τα μικρά κομμάτια. Αν δεν είστε σίγουροι οτι δεν θα τα βάλει στο στόμα καλό θα είναι ή να αποσύρετε τα μικρά κομμάτια ή να επιβλέπετε το παιχνίδι μέχρι να τελειώσει.


ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ - υπάρχουν δύο πλευρές στον πίνακα. Η μαύρη πλευρά είναι για ζωγραφική με κιμωλία, ενώ η λευκή είναι για ζωγραφική με στυλό ή για τοποθέτηση μαγνητικών εικόνων.

    ΑΝΕΤΟ ΚΟΥΤΙ - η σανίδα και η βάση σχηματίζουν ταυτόχρονα ένα βολικό κουτί στο οποίο μπορείτε εύκολα να αποθηκεύσετε όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού με τη σειρά, χωρίς φόβο ότι θα χαθούν.

    ΕΞΑΠΤΕΙ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ - είναι ένα πολύ δημιουργικό παιχνίδι, χωρίς πρακτικά όρια - μπορείτε να σχεδιάσετε οποιαδήποτε, μικρά έργα τέχνης, γράμματα και αριθμούς, μπορείτε να κολλήσετε ζώα, ανθρώπους ή ακόμα και ολόκληρες θεματικές εικόνες και στη συνέχεια να επινοήσετε ιστορίες για αυτά.

    ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ - στην αρχή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παρεχόμενο φυλλάδιο με παραδείγματα, στο οποίο θα βρείτε μοτίβα βάσει των οποίων μπορούμε να τακτοποιήσουμε μαγνητικά στοιχεία. Φυσικά, αυτό είναι απλώς ένα μοτίβο στο οποίο δεν χρειάζεται να κολλήσουμε - ένα πλάσμα με κεφάλι αγελάδας και πόδια κοτόπουλου; Γιατί όχι!

    ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ηλικία: 3+ διαστάσεις (μήκος / πλάτος / ύψος): 22,5 / 29 / 19,5 cm βάρος 530g.

ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ

    βάρος με συσκευασία: 696g

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

    κουτί
    2x κιμωλία
    μαρκαδόρο
    λειαντικό σφουγγάρι
    ένα σύνολο μαγνητικές φιγούρες
    φυλλάδιο με παραδείγματα για στοίβαξη

Συγκεκριμένοι Αρ. Αναφοράς