• Με έκπτωση!
  • -25%
search

Λάμπα Δωματίου Mπαταρίας & USB με Προβολέα Ροζ

15,00 €
11,25 € Κερδίστε 25%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Λάμπα Δωματίου Mπαταρίας & USB με Προβολέα Ροζ

ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟΥ - μετά την ενεργοποίηση του προϊόντος και την τοποθέτηση του επάνω καλύμματος, λειτουργεί ως φωτιστικό κομοδίνου, εκπέμποντας διάφορους τύπους φωτός, τα αστέρια και το φεγγάρι εμφανίζονται στο κάλυμμα.

Ιδανικό για ένα παιδικό δωμάτιο ιδανικό για παιδιά που φοβούνται το σκοτάδι. Θα εξασφαλίσει έναν ήσυχο και ασφαλή ύπνο.


ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ ΤΟΙΧΟΥ - μετά την αφαίρεση του καλύμματος, η λάμπα μετατρέπεται σε προβολέα και τα ουράνια σώματα εμφανίζονται στον τοίχο σε διάφορες παραλλαγές. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, το πιο σημαντικό είναι ότι ο προβολέας έχει μικρή εμβέλεια για να μην ΒΛΑΠΤΕΙ τα μάτια του μωρού!


ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ / ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ - η λάμπα / ο προβολέας έχει 3 κουμπιά για να αλλάζει το χρώμα του φωτισμού και να κάνει την μπάλα να περιστρέφεται η εκπομπή φωτός δύναται σε διάφορες παραλλαγές: χρώμα, χρώμα σταθερής ανάμειξης και μεταβλητό χρώμα ανάμειξης.


USB POWER / BATTERIES - η λάμπα διαθέτει δύο τύπους τροφοδοσίας: χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο καλώδιο USB ή 4 μπαταρίες AAA, οι οποίες δεν περιλαμβάνονται, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε Το τροφοδοτικό USB σας επιτρέπει να συνδέσετε το προϊόν σε φορητό υπολογιστή ή κανονική πρίζα μέσω έναν προσαρμογέα, π.χ. έναν φορτιστή τηλεφώνου.
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - χρώμα: ροζ 5W διαστάσεις ισχύος (πλάτος / ύψος) 12,7 / 13,5 cm βάρος σετ: 335g.
ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ

ροζ χρώμα
υλικό: πλαστικό ABS
ισχύς: 5W
Τροφοδοτικό: Καλώδιο USB (περιλαμβάνεται) ή 4 x μπαταρίες AAA 1,5V (δεν περιλαμβάνονται)
διαστάσεις (πλάτος / ύψος): 12,7 / 13,5 cm
βάρος σετ: 250 γρ
βάρος με συσκευασία: 335g
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

λάμπα / προβολέας
Καλώδιο τροφοδοσίας USB
Το παιδικό φωτιστικό κομοδίνου με προβολέα είναι ένα πρακτικό gadget και επίσης μια εξαιρετική ιδέα για να κάνετε το βράδυ ευχάριστο ή για έναν καλό ύπνο. Αναμφίβολα θα είναι χρήσιμο σε όλα τα παιδιά που ενδιαφέρονται για αστρικά θέματα, καθώς και σε αυτά που φοβούνται το σκοτάδι.

Η λάμπα έχει σχήμα μπάλας, μόνιμα στερεωμένη στη βάση, στην οποία υπάρχουν 3 μικρά κουμπιά λειτουργίας (A, B, C) και μια θέση για ένα καλώδιο τροφοδοσίας USB.

Η λάμπα έχει διπλή λειτουργία. Ανάλογα με το αν αφήσουμε ή αφαιρέσουμε το πάνω μέρος, κάλυμμα γάλακτος, το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως νυχτερινό, ήρεμο, φωτιστικό ή ως προβολέας φεγγαριού και αστεριού σε διάφορες επιλογές και χρωματικές παραλλαγές. Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία λάμπας, τα ουράνια σώματα είναι ευδιάκριτα στο κάλυμμα. Δεν είναι διάσπαρτα και «θολά», όπως στην περίπτωση λειτουργίας του προβολέα.

1 Αντικείμενο

Συγκεκριμένοι Αρ. Αναφοράς