Όροι και Προϋποθέσεις

H χωρίς επιφυλάξεις αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων που αναφέρονται εδώ, είναι προϋπόθεση για τη συνέχιση της επίσκεψής σας στο κατάστημά μας.

Με την εγγραφή σας και την υποβολή παραγγελίας, δηλώνετε ότι αποδέχεστε τους όρους και προϋποθέσεις όπως εμφανίζονται στο παρόν.

Η επιχείρηση (που στο εξής θα αναφέρεται και με το όνομα “Κού-κου ...Τα!” ή “koukouta.gr”) διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους αυτούς, χωρίς να υποχρεούται να σας ενημερώσει για τις πραγματοποιηθείσες αλλαγές, οι οποίες θα τίθενται αυτομάτως σε ισχύ από τη στιγμή της δημόσιας ανακοίνωσης τους. Εάν δεν είστε σύμφωνοι με αυτούς τους όρους, μπορείτε να αποχωρήσετε, χωρίς καμία υποχρέωση.

Το κατάστημά μας είναι αποκλειστικά ηλεκτρονικό (e-shop) και βρίσκεται στη διεύθυνση www.koukouta.gr.

Όλα τα είδη που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας είναι αντικείμενα αγοράς-πώλησης. To koukouta.gr δικαιούται να προβαίνει οποτεδήποτε σε αλλαγές στις τιμές, τα προϊόντα, τις παρεχόμενες εκπτώσεις κτλ, χωρίς να είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει τον Πελάτη.

Επικοινωνία

Μπορείτε να εγγραφείτε στη λίστα ενημέρωσης ώστε να ενημερώνεστε με e-mail για τυχόν προσφορές, νέα προϊόντα κ.α.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο υποστήριξης +30 6941404331, και στο email info@koukouta.gr.

Υποχρεώσεις

Ως Πελάτης έχετε την υποχρέωση να παράσχετε ορθά και αληθή στοιχεία (όνομα, διεύθυνση κτλ) για την αποστολή της παραγγελίας. Σε περίπτωση παροχής εσφαλμένων στοιχείων, τo koukouta.gr δεν ευθύνεται για τη μη παραλαβή ή την καθυστερημένη παραλαβή της παραγγελίας σας.

To koukouta.gr αναλαμβάνει την ευθύνη για την ορθή αποστολή των ειδών της παραγγελίας σας  (brandname, εταιρεία, προϊόν, ποσότητα κ.α). Κάθε παραγγελία που πραγματοποιείται θεωρείται και είναι σύμβαση αγοραπωλησίας μεταξύ του koukouta.gr και του Πελάτη που έδωσε την παραγγελία.

Σε περίπτωση λάθους στην περιγραφή, τιμή, διαθεσιμότητα, σχέδιο ή μέγεθος του προϊόντος το koukouta.gr δεν φέρει καμία ευθύνη. 

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται στον Πελάτη συνοδευόμενες από τιμολόγιο ή δελτίο αποστολής.

Η απόδειξη, αποστέλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση email που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή σας ή την πραγματοποίηση παραγγελίας. 

Ακυρώσεις - Επιστροφές

Το koukouta.gr έχει το δικαίωμα να ακυρώσει μια παραγγελία σε περίπτωση εσφαλμένων στοιχείων του Πελάτη ή μη εμφάνισης του στην αναγραφόμενη διεύθυνση.

Ο Πελάτης έχει την δυνατότητα να ακυρώσει την παραγγελία του, αν δεν έχει γίνει η αποστολή της. Σε περίπτωση που θέλει να ακυρώσει παραγγελία που έχει ήδη αποσταλεί, τότε χρεώνεται ο ίδιος τα μεταφορικά έξοδα.

Κάθε αγορά μπορεί να ακυρωθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. 

Για τα προϊόντα για των οποίων η αλλαγή είναι δυνατή, θα πραγματοποιηθεί η αλλαγή εφόσον ο Πελάτης μας στείλει το προϊόν που θέλει να αλλάξει και μας υποδείξει το προϊόν που επιθυμεί να αγοράσει. 

Τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον Πελάτη. Είδος το οποίο είχε πωληθεί με επιπλέον δώρο (π.χ. 1+1 δώρο) θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το επιπλέον δώρο, διαφορετικά η αξία του δώρου θα αφαιρεθεί από το επιστρεφόμενο ποσό. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για κάποιο είδος, ο Πελάτης μπορεί, εφόσον το επιθυμεί, να επιλέξει κάποιο άλλο στην ιδία τιμή και με τα ίδια χαρακτηριστικά. Ο Πελάτης δικαιούται να πραγματοποιεί αλλαγές στην παραγγελία του, εφόσον ενημερώνει για αυτές εγκαίρως το koukouta.gr (πριν την αποστολή της παραγγελίας).

Για επιστροφές και αλλαγές τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία, να φέρουν την ετικέτα τους και να μην υπάρχουν ίχνη χρήσης. Εάν η συναλλαγή έχει πραγματοποιηθεί μέσω κάρτας, τότε η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται πάλι με τον ίδιο τρόπο.

Όλα τα είδη μας βγαίνουν από την αποθήκη με τη συσκευασία σε άριστη κατάσταση.

Είναι πολύ σημαντικό σε περίπτωση που διαπιστώσετε πως το δέμα που παραλάβατε είναι σε κακή κατάσταση, να υπογράψετε το δελτίο παράδοσης του μεταφορέα, είτε σε χαρτί είτε ψηφιακά (PDA) "ΔΕΜΑ ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ" και να κρατήσετε εικόνες όπου θα φαίνεται η ζημιά του. Με αυτόν τον τρόπο θα διευκολύνετε την επιστροφή του. 

Οι παραγγελίες γίνονται στα Ελληνικά (ή εναλλακτικά στα Αγγλικά) και οι τιμές είναι τελικές και σε Ευρώ.

Ο Πελάτης είναι υπεύθυνος για το προφίλ του και τον κωδικό πρόσβασης του. Σε περίπτωση παραβίασης της σελίδας με κωδικό πελάτη από τρίτο πρόσωπο είναι υποχρεωμένος να αποζημιώσει την επιχείρηση.

Όλοι οι όροι χρήσης της ηλεκτρονικής σελίδας, αναγραφόμενοι ή μη, διέπονται από το Νόμο Προστασίας των Καταναλωτών.

Στοιχεία Επιχείρησης

Επωνυμία: ΣΥΜΕΛΑ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΥ

ΑΦΜ: 076051655

ΔΟΥ: Α’ ΠΑΤΡΩΝ

Επάγγελμα: ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΕΦΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ - ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

Πόλη: ΠΑΤΡΑ

Διεύθυνση: ΛΟΥΡΟΥ 12

ΤΚ: 26442