• Με έκπτωση!
  • -15%
search

Ξύλινο Εκπαιδευτικό Φορτηγό

27,00 €
22,95 € Κερδίστε 15%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Ξύλινο Εκπαιδευτικό Φορτηγό

Χάρη σ' αυτό το παιχνίδι το παιδί θα γυμνάσει τους μύες του χεριού που απαιτούνται για την σωστή λαβή του κουταλιού/πιρουνιού αλλά και του μολυβιού στο σχολείο και την τελειοποίηση του γραφικού του χαρακτήρα, πράγματα πολύ σημαντικά για την αυτοπεποίθησή του!


ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - το σετ περιλαμβάνει πολλά στοιχεία για βίδωμα και ξεβίδωμα εκτός από το φορτηγό, το σετ περιλαμβάνει ξύλινες μπάλες, κατσαβίδι και σφυρί, που κάνει τη διασκέδαση ακόμα πιο διασκεδαστική καθώς παίζει εξασκεί τη λεπτή κινητικότητα!

ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ - το σετ φαίνεται ωραίο και είναι οπτικά ενδιαφέρον τα ζωντανά, τα έντονα χρώματα και η ακριβής κατασκευή ενθαρρύνουν το παιδί να παίξει. Επίσης ένα φορτηγό μπορεί να είναι μια ωραία διακόσμηση δωματίου.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - υλικό: ξύλο + πλαστικές βίδες, διαστάσεις φορτηγού (μήκος / πλάτος / ύψος): 29 / 10,5 / 11 cm, βάρος σετ: 587 g, το σετ περιλαμβάνει φορτηγό με βίδες και μπλοκ, 4 ξύλινες μπάλες, σφυρί, κατσαβίδι.

ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ - το παιχνίδι είναι κατασκευασμένο από ξύλο, γεγονός που το καθιστά ασφαλές για την υγεία του παιδιού σε σύγκριση με τα παιχνίδια από πλαστικό, ο τύπος του χρησιμοποιούμενου υλικού επηρεάζει την ανθεκτικότητα του προϊόντος και συνεπώς τη διάρκεια χρήσης του.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ - το εκπαιδευτικό φορτηγό αναπτύσσει τη δημιουργικότητα και διεγείρει τη φαντασία του παιδιού και βελτιώνει τις χειρωνακτικές δεξιότητες. Είναι κατάλληλο για παιχνίδι μόνο του, με ενήλικες ή με άλλα παιδιά σε μεγαλύτερη ομάδα, γεγονός που επηρεάζει την ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων και δεξιοτήτων ένταξης.

ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ

ηλικία: από 3 ετών
πιστοποιητικά: CE, EN71
υλικό: ξύλο, πλαστικό
διαστάσεις φορτηγού (μήκος / πλάτος / ύψος): 29 / 10,5 / 11 εκ
βάρος σετ: 587 g
βάρος σετ με συσκευασία: 702g
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

φορτηγό με μπουλόνια και μπλοκ
4 ξύλινες μπάλες
σφυρί
κατσαβίδι
Τα παιδιά μαθαίνουν καλύτερα μέσα από το παιχνίδι. Ένα ξύλινο φορτηγό αναμφίβολα θα κάνει ένα παιδί να χαμογελάσει, καθώς και θα βοηθήσει στην ανάπτυξη κινητικών, οπτικών και μνημονικών δεξιοτήτων. Το παιχνίδι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τονωθεί η ανάπτυξη ενός παιδιού από μικρή ηλικία.

Εκτός από το αυτοκίνητο, το σετ περιλαμβάνει τέσσερις πολύχρωμες, ξύλινες μπάλες που το παιδί μπορεί να σφυρηλατήσει στο φορτηγό μέσα από ειδικές τρύπες, σημειωμένες με τα κατάλληλα χρώματα. Το προσαρτημένο ξύλινο κατσαβίδι καθιστά δυνατό το βίδωμα και το ξεβίδωμα των βιδών σε ένα παιχνίδι. Τα διάφορα στοιχεία αναμφίβολα κάνουν το παιχνίδι πιο ελκυστικό.

Το σετ είναι ελκυστικό οπτικά. Τα ζουμερά, ζωντανά χρώματα και η ακριβής κατασκευή σας ενθαρρύνουν να διασκεδάσετε και να δημιουργήσετε τις δικές σας, φανταχτερές συνθέσεις. Το παιχνίδι φαίνεται όμορφο και όταν τοποθετηθεί σε ένα ράφι, μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα και ευχάριστη διακόσμηση δωματίου.

Το γυαλισμένο ξύλο με λείες άκρες εξασφαλίζει ασφαλές παιχνίδι για το παιδί. Είναι σημαντικό ότι το ξύλο είναι ένα φυσικό υλικό και ως εκ τούτου είναι πολύ πιο φιλικό για την υγεία και το περιβάλλον από τα πλαστικά.

Το παιχνίδι αναπτύσσει υπέροχα τη δημιουργικότητα και διεγείρει τη φαντασία του παιδιού και βελτιώνει τις χειρωνακτικές δεξιότητες. Είναι κατάλληλο για παιχνίδι μόνος, με ενήλικες ή με άλλα παιδιά σε μεγαλύτερη ομάδα, γεγονός που επηρεάζει την ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων και δεξιοτήτων ένταξης. Επιπλέον, διδάσκει την αναγνώριση σχημάτων και τη λογική σκέψη και ενισχύει την υπομονή.

Το παιχνίδι είναι ελαφρύ και μικρό, επομένως η αποθήκευση και η μεταφορά του δεν αποτελεί πρόβλημα. Το φορτηγό μπορεί να συσκευαστεί και να το πάρετε μαζί σας στις διακοπές ή μπορείτε απλά να μεταφέρετε τη διασκέδαση από το δωμάτιο του παιδιού στο σπίτι του φίλου ή στο νηπιαγωγείο. Τα ξύλινα στοιχεία του σετ μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια στην άμμο ή στο γκαζόν.

Το εκπαιδευτικό αυτοκίνητο είναι λοιπόν κατάλληλο για παιχνίδι στον κήπο, στη βεράντα, καθώς και στην παραλία ή στην αμμουδιά.

Το φορτηγό συνιστάται για οικιακή χρήση, καθώς και ιδανικό για εξοπλισμό νηπιαγωγείων, παιδικών νοσοκομείων και κέντρων φροντίδας και εκπαίδευσης. Ένα ξύλινο αυτοκίνητο θα είναι τέλειο ως δώρο για διάφορες περιστάσεις, συμπεριλαμβανομένου. γενέθλια, ημέρα του παιδιού ή αργίες.

1 Αντικείμενο

Συγκεκριμένοι Αρ. Αναφοράς