• Με έκπτωση!
  • -5%
search

Ξύλινα Φρούτα & Λαχανικά για Κοπή με Velcro σε Κουβά

29,99 €
28,49 € Κερδίστε 5%
με ΦΠΑ
Ποσότητα

Ξύλινα Φρούτα & Λαχανικά για Κοπή με Velcro σε Κουβά


ΣΥΛΛΟΓΗ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΩΝ - ένα σετ λαχανικών και φρούτων που αναπαράγονται με ακρίβεια σε έναν κουβά θα επιτρέψει την ενδιαφέρουσα διασκέδαση στο σπίτι, σε ένα κατάστημα ή στη μαγειρική. Τα ζωηρά και ζουμερά χρώματα θα τραβήξουν την προσοχή του παιδιού και θα το ενθαρρύνουν να παίξει.

Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΣΥΝΔΕΣΗΣ - χάρη στο μαχαίρι και την πλακέτα ασφαλείας που περιλαμβάνονται στο σετ, καθώς και στους εσωτερικούς συνδετήρες Velcro, μπορείτε να κόψετε αντικείμενα στη μέση και μερικά ακόμη σε περισσότερα κομμάτια! Αργότερα ενωθούν ξανά μεταξύ τους, κάτι που αναμφίβολα διαφοροποιεί τη διασκέδαση.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ - το παιχνίδι όχι μόνο επιτρέπει το ενδιαφέρον και χαρούμενο πέρασμα του χρόνου, αλλά επηρεάζει επίσης την πνευματική ανάπτυξη του παιδιού και την ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων του. Αναπτύσσει τη φαντασία και διεγείρει τη δημιουργικότητα, καθώς επίσης διδάσκει τη συνεργασία σε μια ομάδα και βελτιώνει τις κοινωνικές δεξιότητες και τις δεξιότητες ένταξης. Είναι χρήσιμο όχι μόνο στην αναγνώριση των ονομάτων και των σχημάτων των λαχανικών, αλλά και στην εκμάθηση χρωμάτων και στην καταμέτρηση.

ΦΟΡΗΤΟ - το σετ διαθέτει κουβά, που διευκολύνει ένα παιδί να το πάρει μαζί του στο νηπιαγωγείο, σε έναν φίλο ή στον κήπο. είναι μικρό και δεν πιάνει πολύ χώρο, οπότε μπορούμε εύκολα να το ταξιδέψουμε. Όλα τα στοιχεία χωρούν στον κάδο, διευκολύνοντας την τήρηση της τάξης.
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ηλικία: 3+; αριθμός στοιχείων στο σετ: 14; διαστάσεις (διάμετρος / ύψος): 18/19 cm; βάρος σετ: 0,5 kg; βάρος με συσκευασία: 0,74 kg.


ΤΟ ΣΕΤ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Κουβά με καπάκι
Mαχαίρι ασφαλείας x1
Eπιφάνεια κοπής
Mπρόκολο
Πορτοκαλί x2
Φράουλα
Ντομάτα
Αχλάδι
Μπανάνα
Λεμόνι
Μελιτζάνα
Καρότο
Ψάρι

4 αντικείμενα

Συγκεκριμένοι Αρ. Αναφοράς